Hollanda’da Hayatınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar

Hollanda’da Hayatınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar

Hollanda’ya yeni mi geldiniz? Yoksa uzun zamandır buradasınız ve yerlisi gibi mi oldunuz? Günlük hayatın koşturmacası arasında, Hollanda’da hayatınızı kolaylaştıracak mobil uygulamaları sizler için sıraladım. Buyurun:

Hollanda’ya yeni mi göç ettiniz? Yoksa artık buranın yerlisi gibi mi oldunuz?Pek çok mücadele arasında Hollanda’da hayatınızı kolaylaştıracak mobil uygulamaları sizler için sıraladım.

DigiD

Belediyeye kayıt olur olmaz kurmanız gereken temel bir uygulamadır. Bu uygulama, tüm devlet web sitelerine giriş yapmanıza, vergilerinizi ödemenize,dosyalamanıza, sigorta bilginize ulaşmanıza olanak tanır.

Vinted

Vinted, Belçika ve Hollanda dahil olmak üzere ondan fazla ülkede aktif olan Litvanyalı bir çevrimiçi pazar yeridir. Kullanmadığınız eşyaları kolaylıkla bu site üzerinden satabilirsiniz. Ben sıklıkla kızımın küçülmüş kıyafetlerini bu site üzerinden satıyorum.

Too Good To Go

Toplumdaki gıda israfını azaltmaya yardımcı olan çevre dostu bir uygulamadır. Müşterileri, satılmayan yiyecek fazlası olan restoran ve mağazalara bağlayar. Yani şöyle uygulama sizi yerel kafeler, restoranlar ve pastanelere yönlendirerek, arta kalan yemeklerin boşa gitmemesini sağlıyor.Hem israfın önüne geçilmiş oluyor hem de siz uygun fiyata yiyecek alabiliyorsunuz. Lezzetli unlu mamullerden, taze suşiye kadar pek çok seçenek bulabileceksiniz.

9292

9292 uygulamasının amacı herkesi toplu taşıma ile hızlı ve kolay bir şekilde tanıştırmaktır. Uygulamayı açın yolculuğa çıkacağınız ve varacağınız noktaları girin. Toplu taşıma araçlarıyla oraya nasıl gidebileceğiniz tüm olası önerileri size gösterecektir.

NS Reisplanner Extra

Yol boyunca, planlayıcı tam olarak nerede olduğunuzu ve yolculuğun nasıl gideceğini bildirir. Güncel seyahat bilgileri, trenin, otobüsün, tramvayın veya metronun çalıştığı yeri ‘canlı’ olarak gösterir. Otobüs hala yolda mı… yoksa tren bir süreliğine mi durdu? Hemen görüyorsunuz.Ayrıca NS indirimlerini kullanarak ucuz tren biletleri satın almak isterseniz de bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Dutch News in English

Dil bariyerine takılmadan, Hollanda’da gündemi kolaylıkla takip edebileceğiniz güzel bir uygulama

Thuisbezorgd

Hollandaca ‘eve teslim’ anlamına gelir. Yemek sepetine benzer bir uygulamadır. Restoranların menülerini tek tek görebilirsiniz.

Buienalarm

Hollanda’nın yağmurlarında ıslanmak istemiyorsanız.(Tabii bu kaçınılmaz) Bu uygulamayı telefonunuza indirin ve dışarı çıkmadan önce mutlaka kontrol edin. “Dışarı çıkmak üzereyken bir şemsiyeye ihtiyacım var mı?” Gibi soruların yanıtını bu uygulamadan bulabilirsiniz.

Meet UP

Meetup gerçek hayattaki grup buluşmalarını kolaylaştıran bir sosyal ağdır. Meetup uyguluması, üyelerinin politika, kitaplar, oyunlar, filmler, sağlık, evcil hayvanlar, kariyer ve benzeri birçok ayni ilgi alanına sahip kişilerin bir araya gelerek oluşturduğu grupları bulmasına ve katılmasına olanak sağlar.Hollanda’da spor yapmak/bu güzel ülkeyi keşfetmek için bir araya gelen birçok grup/mesleğe/girişimlere dayalı gruplar var.

Social Deal

Social Deal, bölgenizde harika fırsatların sunulduğu bir platform. Hollanda’daki önemli turistik yerler, kafeler, restoranlar ve hatta oteller için düzenli olarak iyi fırsatlar bulabiliriniz. Türkiye’deki Grupanya gibi.

Markplaats

Hollanda’da ikinci el eşya aramak için harika bir yer. Kelime anlamı Hollandaca’da pazar yeri anlamına gelir.

Wandelen

Yürüyüş uygulaması, bölgedeki tüm yürüyüş rotalarını hızlı bir şekilde görüntüleyebileceğiniz tek uygulamadır. Yakınınızda mutlaka bir yürüyüş vardır.Neredeysen. 100.000’den fazla kişi düzenli olarak kullanıyor.

Netherlands Holidays 2022

Hollandada resmi,dini ve okul tatil tarihlerini görebileceğiniz kullanışlı bir uygulama.

Go Sharing

Elektrikli araba, motor kiralamak için harika bir app. Go sharing ile kolaylıkla istediğiniz yere gidebilirsiniz.

Reclamefolder

Ücretsiz reklam broşürü uygulaması. Mağazaların broşürlerini ve ürünlerin en güncel fiyatlarını görebilirsiniz.

Park Mobile

Benim en sevdiğim ve kullandığım uygulamalardan bir tanesidir. Park mobil uygulaması, doğrudan cep telefonunuzdan park için kolayca ödeme yapmanızı sağlar. Uygulama, park süreniz dolmak üzere olduğunda size uyarı gönderir. Böylece kolaylıkla park sürenizi uzatabilirsiniz. Park cezasından kurtulmanın en iyi yolu bu uygulamayı telefonunuza indirmeniz olacaktır.

aysaa

Related Posts

Mühendis Olarak Hollanda’da Nasıl İş Bulurum?

Mühendis Olarak Hollanda’da Nasıl İş Bulurum?

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

İlginizi çekebilir

Dil secenekleri

Tags