En Kolay Elektrikli Scooter Uygulaması

En Kolay Elektrikli Scooter Uygulaması

Hollanda, bisiklet diyarı. Sadece bisiklet diyarı değil scooter ve elektrikli scooter diyarı da diyebiliriz. Bisiklet sürmeyi seviyor, fakat yavaş bir bisiklet kullanıcısıysanız. Yetişmeniz gereken yere zamanında ulaşmak için “Go Sharing” yani en kolay elektrikli scooter kiralama uygulamasını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Scooterin elektriklisi de mi olur diyorsanız, etrafınıza daha dikkatli baktığınızda sevimli küçük yeşil e-scooterları göreceksiniz. Go Sharing’i ilk gördüğümde, üstündeki etiketten dolayı bir kurye firması olduğunu zannettim. Daha sonra sokaklarda park edilmiş pek çok e-scooter görünce neymiş bu sevimli şey diye bir Google’ladım ve Go Sharing ile tanıştım.

GO sharing

Peki Nasıl Kullanacağız?

Öncelikle Go Sharing Uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekiyor.

GO Paylaşım uygulaması Apple App Store’dan veya Google Play mağazasından indirilebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra, şimdi sıra kayıt olmakta. Yalnızca dakika başına ödeme yaparsınız ve kayıt ücreti yoktur.

Uzun Doğrulama Prosedürleri Yok

Hemen yola çıkmak istiyorsunuz, fakat bu kişisel bilgilerinizi ve ehliyetinizi doğrulamadan imkansız. Her şey onaylandıktan sonra, bir doğrulama mesajı alacaksınız. Daha sonra sizin için uygun bir paket seçin.

Şimdi Sıra E-Scooteri Bulmakta

Uygulamada tüm e-scooterları haritada görebilirsiniz. Size en yakın e-scooteri seçin. Şimdi 15 dakikanız var. 15 dakika içinde seçtiğiniz e-scooterın yanına gitmeniz gerekiyor.

Rezervasyon yaptığınız e-scooter’ınızı buldunuz. Önce herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edin. Hasar varsa, lütfen uygulamada bunu bildirin. Bunu ünlem işaretine tıklayarak yapabilirsiniz. Daha sonra, e-scooter üzerindeki QR kodunu tarayın veya e-scooter’ı açmak için uygulamadaki “başlat” düğmesine tıklayın. Artık bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Peki E-Scooteri Nasıl Teslim Edeceğim ?

E-scooter’ı açık yeşil alanda (servis alanı) belirlenen bir yere park edebilirsiniz. Trafik kurallarına uygun şekilde park edip etmediğinize dikkat edin. Aracınızı sadece servis alanında sonlandırabilirsiniz.’Son sürüş’ uygulamasına tıklayın, e-scooter kapanacaktır.

İşte hepsi bu kadar. Daha önce hiç motor kullanmadıysanız bile korkmanıza gerek yok. Çok eğlenceli bir yolculuk sizi bekliyor.

Rüzgarın tadını çıkarmayı ve trafik kurallarına uymayı unutmayın.

aysaa

Related Posts

Bach Çiçekleri Terapisi

Bach Çiçekleri Terapisi

Hollanda’ya Seyahat Edeceklerin Dikkatine

Hollanda’ya Seyahat Edeceklerin Dikkatine

Hollanda Hukuk Sisteminde Ne Zaman Arabulucuya İhtiyaç Duyarız ?

Hollanda Hukuk Sisteminde Ne Zaman Arabulucuya İhtiyaç Duyarız ?

Hollanda’ da Emeklilik Sistemi

Hollanda’ da Emeklilik Sistemi

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

İlginizi çekebilir

Dil secenekleri

Tags